Maracuya

About Maracuya

Over

Hi, fijn om jou hier aan te treffen! Ik ben Jessica Chiche - frequente reiziger, gepassioneerde schattenjager en nieuwe mama wonende in Leuven! Maracuya begon als een manier om mijn passie te delen voor het schattenjagen op unieke meubels met een ziel!

Na mijn studies psychologie en bedrijfseconomie, ging ik een jaar rondreizen in Zuidoost Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. In dit nomadische leven, was ik vaak op schattenjacht op lokale vlooienmarkten, antieke winkeltjes, artisanale markten,... Steeds op zoek naar het ultieme stuk met een ziel en een uniek verhaal.

Zou het niet geweldig zijn om het schattenjagen te vereenvoudigen door het opzetten van een online marktplaats die aanvoelt als jouw lokale antiekmarkt? Een platform waar vintage verkopers en kopers elkaar kunnen vinden, met inspirationele moodboards en zonder reclame. Op deze manier krijg je het beste samen 😊: Eén plek voor interieurinspiratie en nauwkeurig geselecteerde meubels met een ziel! "Maracuyà" betekent passievrucht in het Spaans en ontstond jaren later na een paar slapeloze nachten tijdens de reis in Mexico. Ik kon de idee niet loslaten wat het zou betekenen om een marktplaats te creëren voor meubels met een ziel, eindelijk de sprong te wagen en te starten als ondernemer.

Het doel van Maracuya is het creëren van een positieve impact met een circulaire businessmodel, om de ecologische voetafdruk te verkleinen bij de aankoop van meubels en het schattenjagen naar een nieuw niveau te tillen. Laat Maracuya jouw plek zijn voor inspiratie om het oude te mixen met het nieuwe in jouw interieur. Zo kunnen meubels met een ziel hun reis verder zetten en hun eigen uniek verhaal aanvullen...

De Maracuya belofte